Obrint camins

VIATGE A TURQUIA

DESCOBREIX UN DELS LLOCS MÉS FASCINANTS DEL PLANETA
Aquest any viatja a Turquia amb obrintcamins.cat. Després de l'èxit dels viatges organitzats des de l'any 2014, tornem a fer expedicions a Turquia, un dels països més captivadors el món. Véns amb nosaltres?

Amb quin tipus de viatge et trobaràs? Coneix més sobre la nostra filosofia de viatge aquí.

Tots els viatges els duem a terme en col·laboració amb Marhaba Viatges a la Carta, agència de viatges autoritzada a l'estat espanyol amb llicència nº *GCMD-000220, la qual cosa aporta les màximes garanties de protecció al viatger.

A través dels nostres viatges recolzem projectes solidaris socials, de desenvolupament local i/o mediambiental.


Descarrega't el PDF amb la fitxa completa del viatge per obtenir més informació.Viatge intens que permet conèixer un país el patrimoni del qual, a nivell natural, cultural i artístic, és d'incalculable valor. La Capadoccia és el punt de partida, lloc únic en el món on naturalesa i ésser humà han unit esforços per a deixar un llegat sorprenent.
La ruta continua cap a Konya, terra originària de l'interessant orde religiós Mevlavi i els seus 'Derviches Giróvagos'.
Més cap a l'oest, el camí ens ofereix un altre espectacle natural sorprenent: les piscines de travertí de Pamukkale. El següent punt són les majestuoses ruïnes greco-romanes d'Efeso, que ofereixen l'impagable plaer de visitar un enclavament que evoca temps remots.
Istanbul és un bon final de viatge. Ciutat que ha estat centre de la història durant segles i que és el nexe entre Europa i Àsia, una ciutat viva i vibrant, un lloc fantàstic on acabar la ruta.


Data del viatge
Apuntats
Estat
31 Agost-8 Setembre
1
Sortida pendent
Preu del viatje: 1325 € + Vol

Preu especial: 1245 € + Vol (6 primers de cada grup)

Grup mínim/màxim: 6 / 13 persones.

Dies de viatge: 9

Informació sobre els vols
Hem dissenyat un viatge molt complet i equilibrat. La ruta serà la següent:

Dia 1: Arribada a Capadoccia
Dia 2 i 3: Capadoccia
Dia 4: Capadoccia i Konya
Dia 5: Konya i Pamukkale
Dia 6: Pamukkale i Efeso
Dia 7 i 8: Istanbul
Dia 9: Istanbul i tornada a casa
Descarrega't el PDF amb la fitxa completa del viatge per obtenir més informació..

COORDINADORS DELS GRUPS
Josep González. Viatger amant de la natura i la cultura. En el seu primer viatge, descobreix que el món és massa bonic com per veure'l des de casa.
A partir d'aquí, comença a col·leccionar experiències explorant els 5 continents, on conclou que viatjar és compartir, és viure les emocions dels països en primera persona.

Xavi Molins i Carme Corretgé, fundadors del projecte obrintcamins.cat. Escriptors i viatgers, tenen àmplia experiència a organitzar i coordinar grups de viatge. Fundadors de l'ONG BPM, vinculen sempre que poden els seus viatges amb causes humanitàries. Llegeix més sobre ells aquí

Mireia Puntí, biòloga i fotògrafa. Actualment imparteix cursos de fotografia especialitzats en la temàtica de la naturalesa i els viatges. Gran viatgera, és autora del llibre El viatge dels Rodamons, basat en el seu gran viatge de catorze mesos donant la volta al món. www.mireiapunti.com


CONTACTA PER A MÉS INFORMACIÓ
Nom: *


Email: *


Telèfon:


Consulta: *


Introdueix les lletres com les veus en la imatge.


Política de Privacitat i protecció de dades.


 

OPINIONS DE LA GENT QUE HA FET AQUEST VIATGE AMB NOSALTRES

DOLORS C. - Grup d'Octubre 2022
Descoberta de racons únics. Experiències compartides amb gent entusiasta i d'esperit viatger. És el meu segon viatge amb vosaltres i... repetiré.
ROSA MARI C. - Grup d'Octubre 2022
Un viatge, per repetir, estupendo en tots els sentits, llocs fabulosos, alguns fora dels habituals dels tours, excursions que ens han fet sentir i viure les seves tradicions, menjars, llocs, les visites i el super guia més màgic que et pots imaginar. 7 Ho recomano aquest grup d'Obrin Camins. Jo no els coneixia i m'he sentit com a casa. En resum: Fabulós.
JOSEP ANTONI R. - Grup de Setembre 2022
És el primer viatge que faig amb Obrin Camins i he de dir que l'experiència ha sigut fantàstica, segur que tornarem a repetir, l'organització ha sigut un 10, el grup molt ben avingut i sobretot un excelent per la nostra guia, la Carme, que en tot moment ens ha fet gaudir d'aquest viatge per Turquia. La seva experiència, els seus coneixements i sobre tot la seva simpatia ha fet que aquest es converteixi un un viatge inoblidable.
EULALIA T. - Grup de Setembre 2022
Un viatge molt diferent dels convencionals i aixo li dona un encant especial. Gracies Carme per fer-nos gaudir tant i tant i amb molt bona companyia!!
ROSA V. - Grup de Setembre 2022
Per sobre de les expectatives . La Carme , gran profesional, molt cuidadora, molt humana… Es per recomanar aquest o un altre viatge , molt bé tot.
ROSA MARIA S. - Grup de Setembre 2022
Un viatge perfecte,els llocs visitats excel•lent, hotels i restaurants bons i la nostre guia Carme molt atenta i ens ha cuida't a tots.
ANNA B. - Grup de Setembre 2022
Es el meu segón viatge amb Obrint Camins i ha estat com esperava, molt ben organitzat en tot, amb diversitat en la programació de la ruta, intens per la quantitat de llocs visitats i amb una guia, la Carme de 10.
ASSUN Q. - Grup d'Agost 2022
Un viatge ple de sensacions, olors, sabors, flaires que porta el vent i mil emocions que feien un grapat de papallones des de el coll fins a l'estómac que mai em deixaven buida. No sé explicar-ho amb paraules que puguin definir un país i un viatge tant extraordinari. Cal ser-hi allí, de peus a terra: no es pot detallar, ho ha de viure un mateix. Sense la mà del Josep no hauria estat el mateix ni de lluny: sempre atent i avançant-se a què tu necessitaves. Enhorabona per la ruta i organització.
ELI C. - Grup d'Agost 2022
Un excel.lent en tot. Sobretot el recorregut per la Capadòcia una joia, Efeso també i, Istambul i, Pambukale... de fet TOT, TOT.
ROSER P. - Grup d'Agost 2022
Un viatge espectacular. Els trekkings per la Capadòcia una de les joies del viatge i és clar el globus i el parapent espectaculars malgrat haver de matinar. Segell obrintcamins.cat total. Tot tot cuida't fins al mínim detall i el Josep com a guia cuidant-nos a totes nosaltres dia i nit!!!

Xavi i Carme

Xavi y Carme Escriptors, viatgers, experts en màrqueting online i fundadors de l'ONG BPM, som els autors d'aquesta web. Ens han definit de moltes maneres, però la que més ens ha agradat va ser quan... Llegir més

Josep González

Josep González Viatger amant de la natura i la cultura. En el seu primer viatge, descobreix que el món és massa bonic com per veure'l des de casa. A partir d'aquí, comença a col·leccionar experiències explorant els 5 continents, on conclou que viatjar és compartir, és viure les emocions dels països en primera persona.

Mireia Puntí

Mireia Puntí Biòloga i fotògrafa. Actualment imparteix cursos de fotografia especialitzats en la temàtica de la naturalesa i els viatges. Gran viatgera, és autora del llibre El viatge dels Rodamons, basat en el seu gran viatge de catorze mesos donant la volta al món.