Viatges a Marroc Nord
Obrint camins

VIATGE A MARROC NORD

UN PAIS EN SI MATEIX
Enguany viatja al nord del Marroc amb Obrint Camins. Després de l'èxit dels viatges organitzats al sud des de l'any 2014, tornem a fer expedicions al Marroc, aquesta vegada al Nord, una zona increïble!

Amb quin tipus de viatge et trobaràs? Coneix més sobre la nostra filosofia de viatge aquí.

Tots els viatges els duem a terme en col·laboració amb Marhaba Viatges a la Carta, agència de viatges autoritzada a l'estat espanyol amb llicència nº *GCMD-000220, la qual cosa aporta les màximes garanties de protecció al viatger.

A través dels nostres viatges recolzem projectes solidaris socials, de desenvolupament local i/o mediambiental.


Descarrega't el PDF amb la fitxa completa del viatge per obtenir més informació.Després de molts anys viatjant amb centenars de viatgers al sud del Marroc, sempre ens quedaven ganes d'organitzar un viatge al Nord, tan diferent i variat.
El Tànger mediterrani i cosmopolita, les ciutats imperials: Rabat, Meknes, Fes, tres llocs molt especials. Asilah la joia de l'atlàntic on gairebé no pots avançar per la bellesa dels seus carrers. La lluminosa i blava Chefchaouen, un aire fresc entre muntanyes i cultius de cànem. La literària Tetuan amb la història tatuada pels seus carrers.
Ciutats i pobles que ens poden semblar una mica estranys, enlluernadors, plens de color i contrast. El nord no és una complementarietat al sud, seria gairebé un país per si mateix. I si ens deixes, t'acompanyarem a gaudir-ho.


Data del viatge
Apuntats
Estat
17-24 Agost
8
Sortida garantida
5-12 Octubre
12
COMPLET
Preu del viatje: 1190 € + vols
Preu especial: 1110 € + vols (6 primers de cada grup)
Grup mínim/màxim: 6 / 13 persones.
Dies de viatge: 8
Informació sobre els vols
Hem dissenyat un viatge molt complet i equilibrat. La ruta serà la següent:

Dia 1: Arribada a Tanger
Dia 2: Coves d'Hèrcules, Kenitra, Asilah i arribada a Rabat
Dia 3: Visita Rabat, una de les 'ciutats Imperials'
Dia 4: Ruta Meknes, Fes
Dia 5: Visita Fes, la medina habitada més gran del món, Mulay Idris, Volubilis, sortida a Chefchaouen.
Dia 6: Chefchaouen.
Dia 7: Sortida a Tetuan, Mercat i arribada a Tanger .
Dia 8: Tanger i tornada a casa.

Descarrega't el PDF amb la fitxa completa del viatge per obtenir més informació..

COORDINADORS DELS GRUPS
Josep González. Viatger amant de la natura i la cultura. En el seu primer viatge, descobreix que el món és massa bonic com per veure'l des de casa.
A partir d'aquí, comença a col·leccionar experiències explorant els 5 continents, on conclou que viatjar és compartir, és viure les emocions dels països en primera persona.


CONTACTA PER A MÉS INFORMACIÓ
Nom: *


Email: *


Telèfon:


Consulta: *


Introdueix les lletres com les veus en la imatge.


Política de Privacitat i protecció de dades.

Xavi i Carme

Xavi y Carme Escriptors, viatgers, experts en màrqueting online i fundadors de l'ONG BPM, som els autors d'aquesta web. Ens han definit de moltes maneres, però la que més ens ha agradat va ser quan... Llegir més

Josep González

Josep González Viatger amant de la natura i la cultura. En el seu primer viatge, descobreix que el món és massa bonic com per veure'l des de casa. A partir d'aquí, comença a col·leccionar experiències explorant els 5 continents, on conclou que viatjar és compartir, és viure les emocions dels països en primera persona.

Mireia Puntí

Mireia Puntí Biòloga i fotògrafa. Actualment imparteix cursos de fotografia especialitzats en la temàtica de la naturalesa i els viatges. Gran viatgera, és autora del llibre El viatge dels Rodamons, basat en el seu gran viatge de catorze mesos donant la volta al món.