Viatges a Marroc
Obrint camins

VIATGE A MARROC

Gràcies per apuntar-te al nostre grup de viatge.

A partir d'ara anem a iniciar el procés d'inscripció. En emplenar aquest formulari, rebràs un mail amb la informació necessària per completar la contractació del teu viatge. Davant qualsevol dubte, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Informació personal
Nom *

(Tal com apareix al passaport)

Cognoms*(Tal com apareix al passaport)

Nom*

(El nom que utilitzes)

Número de DNI*


Número de passaport:


Data expedició passaport:


Data caducitat passaport:


Data de naixement*


Ciutat de residència*


País *


Dades de contacte
Email *


Telèfon


Dades complementàries
A quin viatge vols apuntar-te?: *


Véns al viatge sol/a o amb algú més?: *


Si véns acompanyat, indica el nom de la persona/es aquí i digues si vols habitació amb llit matrimonial o dos llits individuals:


Explica'ns aquí si hi ha alguna condició teva que hem de saber (si ets vegetarià/na, si ets al·lèrgic/a a alguna cosa, si prens alguna medicació especial...):


Vols contractar assegurança d'anul·lació?: (40 €) *


Comentaris:


Introdueix les lletres com les veus en la imatge.(Tècnica antispam)
He llegit i accepto Política de Privacitat i protecció de dades.Xavi i Carme

Xavi y Carme Escriptors, viatgers, experts en màrqueting online i fundadors de l'ONG BPM, som els autors d'aquesta web. Ens han definit de moltes maneres, però la que més ens ha agradat va ser quan... Llegir més

Josep González

Josep González Viatger amant de la natura i la cultura. En el seu primer viatge, descobreix que el món és massa bonic com per veure'l des de casa. A partir d'aquí, comença a col·leccionar experiències explorant els 5 continents, on conclou que viatjar és compartir, és viure les emocions dels països en primera persona.

Mireia Puntí

Mireia Puntí Biòloga i fotògrafa. Actualment imparteix cursos de fotografia especialitzats en la temàtica de la naturalesa i els viatges. Gran viatgera, és autora del llibre El viatge dels Rodamons, basat en el seu gran viatge de catorze mesos donant la volta al món.