Obrint camins

VIATGE A TURQUIA

DESCOBREIX UN DELS LLOCS MÉS FASCINANTS DEL PLANETA
Aquest any viatja a Turquia amb obrintcamins.cat. Després de l'èxit dels viatges organitzats des de l'any 2014, tornem a fer expedicions a Turquia, un dels països més captivadors el món. Véns amb nosaltres?

Amb quin tipus de viatge et trobaràs? Coneix més sobre la nostra filosofia de viatge aquí.

Tots els viatges els duem a terme en col·laboració amb Marhaba Viatges a la Carta, agència de viatges autoritzada a l'estat espanyol amb llicència nº *GCMD-000220, la qual cosa aporta les màximes garanties de protecció al viatger.

A través dels nostres viatges recolzem projectes solidaris socials, de desenvolupament local i/o mediambiental.


Descarrega't el PDF amb la fitxa completa del viatge per obtenir més informació.



Viatge intens que permet conèixer un país el patrimoni del qual, a nivell natural, cultural i artístic, és d'incalculable valor. La Capadoccia és el punt de partida, lloc únic en el món on naturalesa i ésser humà han unit esforços per a deixar un llegat sorprenent.
La ruta continua cap a Konya, terra originària de l'interessant orde religiós Mevlavi i els seus 'Derviches Giróvagos'.
Més cap a l'oest, el camí ens ofereix un altre espectacle natural sorprenent: les piscines de travertí de Pamukkale. El següent punt són les majestuoses ruïnes greco-romanes d'Efeso, que ofereixen l'impagable plaer de visitar un enclavament que evoca temps remots.
Istanbul és un bon final de viatge. Ciutat que ha estat centre de la història durant segles i que és el nexe entre Europa i Àsia, una ciutat viva i vibrant, un lloc fantàstic on acabar la ruta.



CALENDARI 2021

Data del viatge
Apuntats
Estat
3-11 Juliol
8
Sortida pendent
25 Setembre-3 Octubre
3
Sortida pendent
Preu del viatje: 1175 € + Vol

Preu especial: 1095 € + Vol (6 primers de cada grup)

Grup mínim/màxim: 6 / 12 persones.

Dies de viatge: 9

Informació sobre els vols
Hem dissenyat un viatge molt complet i equilibrat. La ruta serà la següent:

Dia 1: Arribada a Capadoccia
Dia 2 i 3: Capadoccia
Dia 4: Capadoccia i Konya
Dia 5: Konya i Pamukkale
Dia 6: Pamukkale i Efeso
Dia 7 i 8: Istanbul
Dia 9: Istanbul i tornada a casa
Descarrega't el PDF amb la fitxa completa del viatge per obtenir més informació..

COORDINADOR DELS GRUPS
Josep González. Viatger amant de la natura i la cultura. En el seu primer viatge, descobreix que el món és massa bonic com per veure'l des de casa.
A partir d'aquí, comença a col·leccionar experiències explorant els 5 continents, on conclou que viatjar és compartir, és viure les emocions dels països en primera persona.



CONTACTA PER A MÉS INFORMACIÓ
Nom: *


Email: *


Telèfon:


Consulta: *


Introdueix les lletres com les veus en la imatge.


Política de Privacitat i protecció de dades.

XAVI I CARME

Xavi y Carme Escriptors, viatgers, experts en màrqueting online i fundadors de l'ONG BPM, som els autors d'aquesta web. Ens han definit de moltes maneres, però la que més ens ha agradat va ser quan... Llegir més

JOSEP GONZÁLEZ

Josep González Viatger amant de la natura i la cultura. En el seu primer viatge, descobreix que el món és massa bonic com per veure'l des de casa. A partir d'aquí, comença a col·leccionar experiències explorant els 5 continents, on conclou que viatjar és compartir, és viure les emocions dels països en primera persona.

MIREIA PUNTÍ

Mireia Puntí Biòloga i fotògrafa. Actualment imparteix cursos de fotografia especialitzats en la temàtica de la naturalesa i els viatges. Gran viatgera, és autora del llibre El viatge dels Rodamons, basat en el seu gran viatge de catorze mesos donant la volta al món.