Obrint camins

VIATGE A MALTA

UN PETIT GRAN PAIS
Enguany viatja a Malta amb nosaltres. Després de l'èxit dels viatges organitzats des de l'any 2014 al Marroc, Turquia i Malàisia, llancem un nou destí, Malta, un país que ens ha enamorat.

Amb quin tipus de viatge et trobaràs? Coneix més sobre la nostra filosofia de viatge aquí.

Tots els viatges els duem a terme en col·laboració amb Marhaba Viatges a la Carta, agència de viatges autoritzada a l'estat espanyol amb llicència nº *GCMD-000220, la qual cosa aporta les màximes garanties de protecció al viatger.

A través dels nostres viatges recolzem projectes solidaris socials, de desenvolupament local i/o mediambiental.


Descarrega't el PDF amb la fitxa completa del viatge per obtenir més informació.Malta és un petit país que acumula infinitat d'atractius per als viatgers: paisatges costaners amb espectaculars penya-segats, pintorescs pobles pesquers, badies encantadores de formes capritxoses, ciutadelles i fortificacions que et faran somiar, construccions megalítiques intrigants, bellíssimes ciutats antigues, les aigües cristal·lines de la mar...
Malta ha estat un dels enclavaments més disputats del Mediterrani per part dels grans imperis i, tots ells, han deixat una petjada inesborrable en l'ADN cultural de la seva gent i en el seu llegat històric.
Gaudirem de tot això en un viatge dinàmic que conjuga a la perfecció totes les seves vessants, per a convertir-ho en una experiència enriquidora i refrescant per als sentits.


Data del viatge
Apuntats
Estat
8-15 Juny
0
Sortida pendent
Preu del viatje: 1340 € + vols
Preu especial: 1260 € + vols (6 primers de cada grup)
Grup mínim/màxim: 6 / 13 persones.
Dies de viatge: 8
Informació sobre els vols
Descarrega't el PDF amb la fitxa completa del viatge per obtenir més informació..

COORDINADORS DELS GRUPS
Xavi Molins i Carme Corretgé, fundadors del projecte obrintcamins.cat. Escriptors i viatgers, tenen àmplia experiència a organitzar i coordinar grups de viatge. Fundadors de l'ONG BPM, vinculen sempre que poden els seus viatges amb causes humanitàries. Llegeix més sobre ells aquí

Mireia Puntí, biòloga i fotògrafa. Actualment imparteix cursos de fotografia especialitzats en la temàtica de la naturalesa i els viatges. Gran viatgera, és autora del llibre El viatge dels Rodamons, basat en el seu gran viatge de catorze mesos donant la volta al món. www.mireiapunti.com


CONTACTA PER A MÉS INFORMACIÓ
Nom: *


Email: *


Telèfon:


Consulta: *


Introdueix les lletres com les veus en la imatge.


Política de Privacitat i protecció de dades.

XAVI I CARME

Xavi y Carme Escriptors, viatgers, experts en màrqueting online i fundadors de l'ONG BPM, som els autors d'aquesta web. Ens han definit de moltes maneres, però la que més ens ha agradat va ser quan... Llegir més

JOSEP GONZÁLEZ

Josep González Viatger amant de la natura i la cultura. En el seu primer viatge, descobreix que el món és massa bonic com per veure'l des de casa. A partir d'aquí, comença a col·leccionar experiències explorant els 5 continents, on conclou que viatjar és compartir, és viure les emocions dels països en primera persona.

MIREIA PUNTÍ

Mireia Puntí Biòloga i fotògrafa. Actualment imparteix cursos de fotografia especialitzats en la temàtica de la naturalesa i els viatges. Gran viatgera, és autora del llibre El viatge dels Rodamons, basat en el seu gran viatge de catorze mesos donant la volta al món.