Obrint camins

VIATGE A MALÀISIA

DESCOBRINT ÀSIA. RIQUESA CULTURAL, NATURALESA I AVENTURA
Aquest any viatja a Malàisia amb obrintcamins.cat. Malàisia un dels països més complets que existeixen. Véns amb nosaltres?

Amb quin tipus de viatge et trobaràs? Coneix més sobre la nostra filosofia de viatge aquí.

Tots els viatges els duem a terme en col·laboració amb Marhaba Viatges a la Carta, agència de viatges autoritzada a l'estat espanyol amb llicència nº *GCMD-000220, la qual cosa aporta les màximes garanties de protecció al viatger.

A través dels nostres viatges recolzem projectes solidaris socials, de desenvolupament local i/o mediambiental.


Descarrega't el PDF amb la fitxa completa del viatge per obtenir més informació.Viatge molt complet en el qual es barreja de forma molt equilibrada cultura i naturalesa, coneixement i aventura. Podríem dir que és un viatge de descobriment al continent asiàtic, perquè a Malàisia convergeixen cultures tan diferents com la malaia, la xinesa i l'índia.
Començarem amb l'encantadora població de Melaka, on gaudirem del seu patrimoni cultural i arquitectònic. La ruta seguirà cap al Parc Nacional de Teman Negara, on ens sentirem exploradors caminant per l'espessa selva.
Coneixerem Kuala Lumpur, la capital de Malàisia, on podrem experimentar la riquesa cultural d'aquest país del sud-est asiàtic. A l'est, al poble pescador de Cherating, navegarem entre els manglars i coneixerem més sobre les tortugues marines.
Ens relaxarem en les meravelloses i paradisíaques Illes Perhentians, gaudint de la platja i d'un fons marí espectacular. Ja finalment, en el nord-oest del país visitarem Cameron Highlands, zona muntanyenca entre bosc i plantacions de te.


Data del viatge
Apuntats
Estat
8-21 Setembre
6
Sortida garantida
Preu del viatje: 1940 € + Vol
Preu especial: 1860 € + Vol (6 primers de cada grup)
Grup mínim/màxim: 6 / 13 persones.
Dies de viatge: 14
Informació sobre els vols
Hem dissenyat un viatge molt complet i equilibrat. La ruta serà la següent:

Dia 1: Arribada a Melaka
Dia 2 i 3: Melaka
Dia 4 i 5: Teman Negara
Dia 6, 7 i 8: Kuala Lumpur
Dia 9: Cherating
Dia 10, 11 i 12: Illes Perhentians
Dia 13: Cameron Highlands
Dia 14: Cameron Higlands - Kuala Lumpur i retorn a origen

Descarrega't el PDF amb la fitxa completa del viatge per obtenir més informació..

COORDINADORS DEL GRUP
Mireia Puntí, biòloga i fotògrafa. Actualment imparteix cursos de fotografia especialitzats en la temàtica de la naturalesa i els viatges. Gran viatgera, és autora del llibre El viatge dels Rodamons, basat en el seu gran viatge de catorze mesos donant la volta al món. www.mireiapunti.com

Xavi Molins i Carme Corretgé, fundadors del projecte obrintcamins.cat. Escriptors i viatgers, tenen àmplia experiència a organitzar i coordinar grups de viatge. Fundadors de l'ONG BPM, vinculen sempre que poden els seus viatges amb causes humanitàries. Llegeix més sobre ells aquí


CONTACTA PER A MÉS INFORMACIÓ
Nom: *


Email: *


Telèfon:


Consulta: *


Introdueix les lletres com les veus en la imatge.


Política de Privacitat i protecció de dades.

Xavi i Carme

Xavi y Carme Escriptors, viatgers, experts en màrqueting online i fundadors de l'ONG BPM, som els autors d'aquesta web. Ens han definit de moltes maneres, però la que més ens ha agradat va ser quan... Llegir més

Josep González

Josep González Viatger amant de la natura i la cultura. En el seu primer viatge, descobreix que el món és massa bonic com per veure'l des de casa. A partir d'aquí, comença a col·leccionar experiències explorant els 5 continents, on conclou que viatjar és compartir, és viure les emocions dels països en primera persona.

Mireia Puntí

Mireia Puntí Biòloga i fotògrafa. Actualment imparteix cursos de fotografia especialitzats en la temàtica de la naturalesa i els viatges. Gran viatgera, és autora del llibre El viatge dels Rodamons, basat en el seu gran viatge de catorze mesos donant la volta al món.