Obrint camins

VIATGE A KÈNIA

EXPERIÈNCIA 360º. NATURALESSA, HUMANITAT I SOLIDARITAT
Enguany viatja a Kènia amb obrintcamins.cat. Kenya és un país dels que marquen la vida d'un viatger. Vens amb nosaltres?

Amb quin tipus de viatge et trobaràs? Coneix més sobre la nostra filosofia de viatge aquí.

Tots els viatges els duem a terme en col·laboració amb Marhaba Viatges a la Carta, agència de viatges autoritzada a l'estat espanyol amb llicència nº *GCMD-000220, la qual cosa aporta les màximes garanties de protecció al viatger.

A través dels nostres viatges recolzem projectes solidaris socials, de desenvolupament local i/o mediambiental.


Descarrega't el PDF amb la fitxa completa del viatge per obtenir més informació.Si busques el típic viatge de safari a Kenya, t’hem de dir que no ets al lloc adequat, perquè aquest viatge és molt més que visitar reserves naturals.
Volem que coneguis Kenia en totes les seves vessants per aconseguir allò que nosaltres anomenem “l'experiència viatgera”: natura, cultura, història, gent, realitat social, etc. Per això, durant aquest viatge, es barrejaran les visites als Parcs Naturals, com per exemple el Masai Mara, amb les visites a les ciutats i poblacions seleccionades a la nostra ruta.
També descobrirem la gran diversitat ètnica de Kenia i ens endinsarem a la Vall del Rift, on coneixerem més sobre la realitat social de Kenia mitjançant un projecte humanitari que uneix turisme i solidaritat.
En total, 11 dies plens d’aventures, emocions i molt d’aprenentatge!


Data del viatge
Apuntats
Estat
6-16 Agost
8
Sortida garantida
Preu del viatje: 1590 € + vols + entrades Parcs Nacionals
Preu especial: 1510 € + vols + entrades Parcs Nacionals (6 primers de cada grup)
Grup mínim/màxim: 6 / 13 persones.
Dies de viatge: 11
Informació sobre els vols
Hem dissenyat un viatge molt complet i equilibrat. La ruta serà la següent:

Dia 1: Arribada a Nairobi
Primera etapa: Nairobi i Nakuru
Segona etapa: El Vall del Rift
Tercera etapa: Naivasha i Masái Mara
Día 11: Nairobi i tornada a origen

Descarrega't el PDF amb la fitxa completa del viatge per obtenir més informació..

COORDINADOR DEL GRUP
Xavi Molins i Carme Corretgé, fundadors del projecte obrintcamins.cat. Escriptors i viatgers, tenen àmplia experiència a organitzar i coordinar grups de viatge. Fundadors de l'ONG BPM, vinculen sempre que poden els seus viatges amb causes humanitàries. Llegeix més sobre ells aquí


CONTACTA PER A MÉS INFORMACIÓ
Nom: *


Email: *


Telèfon:


Consulta: *


Introdueix les lletres com les veus en la imatge.


Política de Privacitat i protecció de dades.

Warning: include(comentaris/comentaris-kenia.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/obrintcamins.cat/httpdocs/ra/viatges/viatges.php on line 100 Warning: include(comentaris/comentaris-kenia.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/obrintcamins.cat/httpdocs/ra/viatges/viatges.php on line 100 Warning: include(): Failed opening 'comentaris/comentaris-kenia.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/5.3/share/pear') in /var/www/vhosts/obrintcamins.cat/httpdocs/ra/viatges/viatges.php on line 100

XAVI I CARME

Xavi y Carme Escriptors, viatgers, experts en màrqueting online i fundadors de l'ONG BPM, som els autors d'aquesta web. Ens han definit de moltes maneres, però la que més ens ha agradat va ser quan... Llegir més

JOSEP GONZÁLEZ

Josep González Viatger amant de la natura i la cultura. En el seu primer viatge, descobreix que el món és massa bonic com per veure'l des de casa. A partir d'aquí, comença a col·leccionar experiències explorant els 5 continents, on conclou que viatjar és compartir, és viure les emocions dels països en primera persona.

MIREIA PUNTÍ

Mireia Puntí Biòloga i fotògrafa. Actualment imparteix cursos de fotografia especialitzats en la temàtica de la naturalesa i els viatges. Gran viatgera, és autora del llibre El viatge dels Rodamons, basat en el seu gran viatge de catorze mesos donant la volta al món.