Xavi Molins i Carme Corretge
Obrint camins

QUI SOM


Xavi i Carme
Escriptors, viatgers i fundadors de l'ONG BPM, som els autors d'aquesta web. Ens han definit de moltes maneres, però la que més ens ha agradat va ser quan ens van dir que érem molt perillosos perquè incitàvem a perdre la por de viure fent el que a un li agrada, i això, en depèn quina societat, no està molt ben vist.Hem demostrat que es pot viure sense prestar massa atenció a les coses materials, hem argumentat que val la pena lluitar per aconseguir els somnis, hem evidenciat que fer les coses per convicció, lluny de buscar rèdits a tot, és la millor manera de sentir-se a gust amb un mateix.
Alguns ens han catalogat com a bojos.
Potser sí.
Potser som bojos, en un món on la gent normal ven la seva ànima al diable per unes monedes, on les persones sensates estan desubicades perquè estan vivint les vides que uns altres van preparar per a ells.
Bojos en un món on el normal és que el blat de moro cotitzi en borsa, on el comú és sentir una desmesurada ambició de guanyar malgrat que el triomf signifiqui la desgràcia dels altres.
Bojos en un món on el més normal és viure per inèrcia, on l'ordinari és que existeixin guerres on la gent es mata per no res, on el comú és que existeixin injustícies davant les quals ningú fa res.
Estem bojos perquè som insubmisos de la rutina, al·lèrgics de la por al desconegut, abanderats del nomadisme i incitadors de la desobediència al que s'estableix.
Som viatgers i estem bojos.
Si aquest també és el teu cas, estàs en la web adequada.

Josep González

Viatger amant de la natura i la cultura. En el seu primer viatge, descobreix que el món és massa bonic com per veure'l des de casa.
A partir d'aquí, comença a col·leccionar experiències explorant els 5 continents, on conclou que viatjar és compartir, és viure les emocions dels països en primera persona.

Mireia Puntí

Biòloga i fotògrafa. Actualment imparteix cursos de fotografia especialitzats en la temàtica de la naturalesa i els viatges. Gran viatgera, és autora del llibre El viatge dels Rodamons, basat en el seu gran viatge de catorze mesos donant la volta al món.

XAVI I CARME

Xavi y Carme Escriptors, viatgers, experts en màrqueting online i fundadors de l'ONG BPM, som els autors d'aquesta web. Ens han definit de moltes maneres, però la que més ens ha agradat va ser quan... Llegir més

JOSEP GONZÁLEZ

Josep González Viatger amant de la natura i la cultura. En el seu primer viatge, descobreix que el món és massa bonic com per veure'l des de casa. A partir d'aquí, comença a col·leccionar experiències explorant els 5 continents, on conclou que viatjar és compartir, és viure les emocions dels països en primera persona.

MIREIA PUNTÍ

Mireia Puntí Biòloga i fotògrafa. Actualment imparteix cursos de fotografia especialitzats en la temàtica de la naturalesa i els viatges. Gran viatgera, és autora del llibre El viatge dels Rodamons, basat en el seu gran viatge de catorze mesos donant la volta al món.