El projecte de Obrint Camins
Obrint camins

El nostre projecte

Després de molts anys de viatge, vam sentir que havia arribat el moment de compartir la nostra gran passió amb els altres, així que des de 2014 organitzem i acompanyem grups de viatge al Marroc.
Aquest país ens té el cor robat, ja que combina una sèrie de factors que el fan especial: una gent molt hospitalària, una cultura fascinant, uns paisatges espectaculars, una gastronomia deliciosa...
Viatjar a Marroc és viatjar en el temps, i recórrer el país és endinsar-nos en un lloc màgic i exòtic que ens captivarà.


Xavi i Carme

Xavi y Carme Escriptors, viatgers, experts en màrqueting online i fundadors de l'ONG BPM, som els autors d'aquesta web. Ens han definit de moltes maneres, però la que més ens ha agradat va ser quan... Llegir més

Josep González

Josep González Viatger amant de la natura i la cultura. En el seu primer viatge, descobreix que el món és massa bonic com per veure'l des de casa. A partir d'aquí, comença a col·leccionar experiències explorant els 5 continents, on conclou que viatjar és compartir, és viure les emocions dels països en primera persona.

Mireia Puntí

Mireia Puntí Biòloga i fotògrafa. Actualment imparteix cursos de fotografia especialitzats en la temàtica de la naturalesa i els viatges. Gran viatgera, és autora del llibre El viatge dels Rodamons, basat en el seu gran viatge de catorze mesos donant la volta al món.